Wat Nu Als De Besmettingstheorie Blijkt Corruptie en Misleiding?

Wat Nu Als De Besmettingstheorie Blijkt Corruptie en Misleiding?

Virussen (incl. corona) niet oorzaak van ziekte

Dit is een buitengewoon boek. Thomas. S. Cowan, arts en Sally Fallon Morell ontmaskeren de zotte ziektekiemtheorie, de oorzaken van ziekte en stellen ons voor de keuze. Het legt bloot waarom virussen (incl. corona) niet de oorzaak zijn van ziekte.

Alles wat je over virussen wilt weten. Ze zijn niet de oorzaak van corona, of van welke ziekte ook.
Kiezen is weten

Zonder angst, geleid door liefde, kan de wereld herstellen. We maken de monetaire macht van materialisme en controle onwerkzaam door ons eraan te onttrekken. Kunst is uit de industrie├źn geraffineerde gifstoffen vermijden en opheffen in voeding, water, lucht en bodem. En gaan we onze biosfeer bevrijden van toenemende tumoren door technocratisch ingevoerde, elektromagnetische straling. Echte, locale communicatie van persoon tot persoon maakt globale, dodelijk dorre digitalisering overbodig.

Willen we vrij leven van giffen en van straling? Net als destijds het buiten de gratie raken van het aangeprezen, dodelijke roken en ‘wist niet’ werken met asbest.

God is enkel goed! Alles voor onze genezing zonder bedekking is in ons, omdat we zijn geschapen naar Gods beeld en gelijkenis. We hebben niets van buiten nodig. We helpen je graag met bewustzijn van oorzaken en gevolgen van hoe we onze ‘moderne’, gemakzuchtige, luie leefstijl vredelievend en vruchtbaar vormgeven.

Kom met ons in beweging, open je geest voor wat echt is, en laat je lichaam mooi meestromen in curatieve conditie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verified by MonsterInsights