Natuurlijke bescherming tegen 5G-straling

Natuurlijke bescherming tegen 5G-straling

Nog maar kort geleden zocht ik op bescherming tegen 5G-straling, n.a.v. het lezen van een boek van Dr. Cowan waarin hij uitlegt dat na elke technologische revolutie op radiografisch gebied stralingsepidemieën uitbraken. In de traditionele wetenschap worden die epidemieën toegeschreven aan zgn. virusvarianten, die nog nooit als zodanig zijn geïsoleerd, en derhalve hun bestaan wetenschappelijk niet kan worden bewezen.

Wel genereert de technologische ‘vooruitgang’ straling en schadelijke frequenties, waarvoor ik bescherming vond in verbinding met de natuurlijke straling van de aarde zelf; de hartslag van de aarde. Meneer Schumann uit de vorige eeuw ontdekte en registreerde dat op wetenschappelijke wijze.

Je leest daar meer over op de site van het Schumann Instituut Nederland: https://schumanninstituut.com/nl/schumann-explanation/

Zo enthousiast ben ik over onze herstelmogelijkheden door verbinding met aarde, zon, Bron, eco en kosmos, dat ik er in lichtstad Gouda trainingen over ga geven, waarin je praktische vaardigheden leert om je energie en zelfhelend vermogen te verhogen.

De eerstvolgende training is op 19 en 20 augustus in ’t Govertje te Gouda, naast NS Goverwelle.

Je kunt je opgeven via entheos.nl/srt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights