Entheos.nl

2-daagse Live Schumann Resonantie Trainingen in Gouda

In Gouda geeft Entheos, in samenwerking met het Schumann Instituut Nederland, 2-daagse Live Schumann Resonantie Trainingen. Deze trainingen maken ons bewust van wie wij zijn: bron van onvoorwaardelijke liefde. Dit resulteert in herstel en persoonlijke en groepsgewijze groei, bescherming en bewustzijn van de bijzondere bestemming van mens en schepping.

Wat neem je voor jezelf mee uit deze 2-daagse training?

  1. Activatie van je zelfhelend vermogen en persoonlijke groei. Hoe je uit angst, zorgen en stress, liefde, rust en vertrouwen vermeerdert.
  2. Je leert jezelf beter te beschermen tegen straling en andere ongewenste frequenties; hoe je positief, verbonden en beschermd blijft.
  3. Door nieuwe inzichten over wie je bent kun je verhoging van je bewustzijn bereiken dat meer rust, zekerheid en balans geeft in je leven.

Op de 1e dag landen we in de ochtend in onszelf, van hoofd naar hart. We maken met een bewustzijnsoefening verbinding met de Schumann Resonantie: de hartslag van de aarde.

In de middag leren we over de bijzondere aard van water. Via de dolfijnen en walvissen komen we in contact met het bewustzijn van het hele ecosysteem. 

Op de 2e dag krijgen we in de ochtend indrukwekkende kennis over de binnen-aarde. Ook nemen we met een energetische oefening het verrijkende bewustzijn van de binnen-aarde in ons op. 

In de middag staat het universum centraal, Bron van onuitputtelijke, onvoorwaardelijke liefde. We verbinden ons via het schip met buitenaards bewustzijn en ontvangen van daaruit vitaal synergetisch overzicht en onbegrensd inzicht: wij zijn niet alleen; we zijn veilig verbonden met allen en alles dat in ons is!

Wie je bent in de Bron

De Schumann Resonantie Training wordt met veel enthousiasme gegeven, vooral omdat we zien dat cursisten zichzelf herontdekken en herboren worden door zich te verbinden met de hartslag van de aarde. Dit geeft je nieuwe inzichten hoe je de wereld kunt verbeteren door te beginnen bij jezelf.

De Schumann-resonantie is de trilling tussen de kern van de aarde en de buitenste laag van de ionosfeer, ongeveer 65 kilometer boven de aarde. Alles wat leeft op deze planeet is verbonden met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De huidige mensheid is zich daar echter niet van bewust, omdat ons niet geleerd is ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Door onze hectische maatschappij zijn we niet meer in staat te voelen wat er in ons lichaam en onze geest gebeurt. De meeste mensen hebben hierdoor geen controle meer. We zoeken alles wat we nodig hebben en verlangen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hier speelt de Schumann Resonantie een enorm belangrijke rol. Door je erop af te stemmen, neem je de levensenergie op die alleen de aarde ons kan geven. Je ontvangt jouw “aarding” van de Aarde, die je letterlijk terug op aarde brengt.

Live Schumann Resonantie Training

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer je dit bewust door het lichaam kan laten stromen, word je vrijwel onmiddellijk kalmer, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je bent minder vatbaar voor ziekten en kunt gemakkelijker alles loslaten wat je belemmert om vooruit te komen. De Schumann Resonantie geeft de energie en het inzicht om weer rust, helderheid en duidelijkheid voor jezelf te krijgen. Rust is de basis van de schepping. Bijzonder om de opbouwende kracht van elk lid afzonderlijk in een gezamenlijke Live training te ervaren. Eendracht maakt kracht, je komt persoonlijk verder!

Belangstelling en inschrijven

Uniek in lichtstad Gouda is zelf bepalen welke trainingsdagen je voorkeur hebben. Vanaf 10 deelnemers starten volgende trainingen! Prettig kenmerkend voor de Entheos trainingen is ook het persoonlijke contact vooraf. We kennen elkaar voordat we beginnen en stemmen de training blij af op wat nodig is.

De basisbijdrage van € 175 voor een 2-daagse Schumann Resonantie Training hebben we uitzonderlijk laag gehouden. Belangrijk vinden we dat geld nooit een hindernis mag zijn voor het kunnen deelnemen aan deze levensveranderende training! Daarbij zijn wij wel heel erg blij met draagkrachtige deelnemers die vrijwillig meer kunnen geven. Zij maken deze trainingen ook mogelijk voor mensen met minder draagkracht.

Entheos is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI zonder winstoogmerk), waardoor – afhankelijk van persoonlijke situatie – belastingvoordeel in jouw voordeel kan meewerken.

Inschrijven

Wetenschappelijke uitleg

Schumann Instituut Nederland, waarmee Entheos samenwerkt, documenteert uitgebreid over de Schumann Resonantie. Een wetenschappelijke benadering lees je in dit artikel waarin je aan de onderzijde de bevindingen van Dr S. Bosman.kunt lezen en downloaden.

Intervieuw Anton Teuben door Tim Douwsma

Schumann Renosantie integreren in je leven; weten wie je werkelijk bent. Je bent niet alleen!

Inschrijven

Geverifieerd door MonsterInsights