Entheos.nl

Schumann Resonantie Training (SRT)

In Gouda start Entheos, in samenwerking met het Schumann Instituut Nederland, 2-daagse Schumann Resonantie Trainingen (SRT). Deze trainingen maken ons bewust van wie wij echt zijn: bron van onvoorwaardelijke liefde. Dit resulteert in herstel en persoonlijke en groepsgewijze groei, bescherming en bewustzijn van de bijzondere bestemming van mens en schepping.

De opbrengst ervan is bestemd voor het realiseren van de missie van Intergemeentelijk kerkgenootschap Entheos (ANIB), bekend om inspirerend Onderwijs, verbindende Vredehuizen en behulpzaam Buurtwerk.

De training is zeer kostbaar en hartverwarmend waardevol! Je zou kunnen zeggen: bijna onbetaalbaar. Elk bedrag is te weinig of te veel, net van welke kant je het bekijkt. Daarom zoeken we ook kapitaalkrachtige mensen, fondsen en bedrijven die willen schenken aan het Entheos Sociaal Fonds, zodat we voor minder draagkrachtigen de eventuele betaaldrempel kunnen wegnemen, en iedereen deze levensveranderende kennis kan integreren.

Wat neem je voor jezelf mee uit deze 2-daagse SRT?

  1. Activering van je zelfhelend vermogen en persoonlijke groei.
  2. Je leert methodes die het mogelijk maken jezelf beter te beschermen tegen straling en andere ongewenste frequenties. En hoe we liefde en vertrouwen vermeerderen
  3. Door nieuwe inzichten over wie je bent kun je een verhoging van je bewustzijn bereiken dat meer rust, zekerheid en balans geeft in je leven .

De vergoeding voor een 2-daagse SRT is een bijdrage van € 175 per persoon.

Naast de 2-daagse SRT, kun je aanvullend kiezen voor een trainingstraject.

Een trainingstraject bestaat uit een persoonlijk intakegesprek, een 2-daagse SRT en een individueel nazorggesprek. Zo is te herkennen in hoeverre je wensen zijn ingevuld en wat je nodig hebt om je levensweg in balans en in verbinding met anderen te vervolgen.

De vergoeding voor een SRT met trainingstraject is een bijdrage van € 450 per persoon.

Draag je meer bij, dan voegen wij het meerdere toe aan het Entheos Sociaal Fonds waarmee jij deze trainingen ook mogelijk maakt voor minder draagkrachtigen. We vinden namelijk belangrijk dat geld nooit een hindernis mag zijn voor het bereiken van wat mensen graag willen: zijn in onze unieke bestemming!

Entheos is een ANBI, waardoor het belastingvoordeel kan oplopen tot wel 50%, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

De eerstvolgende Schumann Resonantie Training in Gouda is op 19 en 20 augustus 2023, de details ontvang je na inschrijving.

Meer informatie

De Schumann Resonantie Training wordt met veel enthousiasme gegeven, vooral omdat we zien dat cursisten zichzelf herontdekken en herboren worden door zich te verbinden met de hartslag van de aarde. Dit geeft je nieuwe inzichten hoe je de wereld kunt verbeteren door te beginnen bij jezelf.

De Schumann-resonantie is de trilling tussen de kern van de aarde en de buitenste laag van de ionosfeer, ongeveer 65 kilometer boven de aarde. Alles wat leeft op deze planeet is verbonden met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De huidige mensheid is zich daar echter niet van bewust, omdat ons niet geleerd is ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Door onze hectische maatschappij zijn we niet meer in staat te voelen wat er in ons lichaam en onze geest gebeurt. De meeste mensen hebben hierdoor geen controle meer. We zoeken alles wat we nodig hebben en verlangen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hier speelt de Schumann Resonantie een enorm belangrijke rol. Door je erop af te stemmen, neem je de levensenergie op die alleen de aarde ons kan geven. Men ontvangt zijn “aarding” van de Aarde, die ons letterlijk terug op aarde brengt.

Live Schumann Resonantie Training

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen, wordt men vrijwel onmiddellijk kalmer, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je bent minder vatbaar voor ziekten en kunt gemakkelijker alles loslaten wat je belemmert om vooruit te komen. De Schumann Resonantie geeft de energie en het inzicht om weer rust, helderheid en duidelijkheid voor jezelf te krijgen. Rust is de basis van de schepping.

Wetenschappelijke uitleg

Schumann Instituut Nederland, waarmee Entheos samenwerkt, documenteert uitgebreid over de Schumann Resonantie. Een wetenschappelijke benadering lees je in dit artikel waarin je aan de onderzijde de bevindingen van Dr S. Bosman.kunt lezen en downloaden.

https://schumanninstituut.com

FLYER hieronder, graag Delen, Doet Helen

Inschrijven

Geverifieerd door MonsterInsights